Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédőjavítás Halászi

2016. december 16. - Csongrádi László

Szélvédőjavítás Halászi

Garanciával történő, áron aluli szélvédő javítása Halászi területén és régiójában (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédőjavítás Halászi – megszívlelendő információk

Mindig ragassza le a kár helyét, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyári időszakban a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő üveg szerelése előtt! Színezett autóüveg károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

A SportVerda műsorában szerepeltünk

Miért minket válasszon a szélvédőüveg javítására?
1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt kizárólag minőségi szélvédőt építünk be minőségi gyártók anyagai közül, másrészt ne hagyatkozzon a hangoskodó ál-szakemberekre, akik jócskán áron aluli javítást ígérve sokakat átvernek.
Mi csak kitűnő szerszámokkal dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.
Szélvédőjavítás Halászi
2. Ünnepnap is végzünk hibaelhárítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Halászi
3. Velünk pénzt is megtakaríthat, tekintve, hogy a szélvédőt csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem hárítható el a probléma.
Gyakran szükségszerűnek tűnik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyibe kerül, és melyik szakembert válasszam lelkiismeretes, villámgyors és megfizethető megoldásért? Személyautó, busz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása helyszíni kiszállással.

Olcsó szélvédő javítás Halászi

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Halászi TERÜLETÉN!

Villámgyors és szakértő szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károsodások, hézagok orvoslása garanciával, műhelyünkben, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár ingyenes kiszállással!
Megesik, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szerelőt hívni, mert minimális a sérülés kiterjedése.

Ha látható repedés vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor tanácsos inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés mindennél fontosabb, és a problémás szélvédővel inkább ne közlekedjen!
Nem ritka, hogy az autó szélvédője a kő felpattanása hatására egyből károsodik, látható kár keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet elhárítani.

A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető teendő, hogy miután észleltük a jelenséget, akkor időben intézkedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő javítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, érdemes jól képesített szakembert megbíznia a szélvédő javítás Halászi területén és övezetében (06 30 602 6000) történő kivitelezéséhez!

Szélvédő csere Halászi

Akár azonnali olcsó busz szélvédőcsere Halászi  területén akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehézkesen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Halászi

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
  1. A károsodott szélvédőt egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
  2. A régi autóüveg kiszerelése után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel megelőzve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet közlekedni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Halászi

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, teherautók, illetve busz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotban lévő gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Halászi
Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Halászi – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
  • Lámpabúra polírozás Halászi: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Halászi
  • Szélvédő polírozás Halászi: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Halászi
  • Szélvédő gravírozás Halászi: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Halászi
  • Nanobevonat Halászi: különleges, vízlepergető hatású technológia, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Halászi
Ha a szélvédőrepedés javítás Halászi övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
autóbusz szélvédő javítás Halászi
Ne feledje, autó szélvédőcsere Halászi területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasmosonmagyarovar.blog.hu/api/trackback/id/tr4912052027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása