Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Autóüveg javítás Feketeerdő

2016. december 16. - Csongrádi László

Autóüveg javítás Feketeerdő

Garanciális, áron aluli szélvédő javítása Feketeerdő területén és övezetében (+36 70 602 6000), azonnal.

Autóüveg javítás Feketeerdő – hasznos tudnivalók

Először ragassza le a sérülést, hogy ne szennyeződjön! Melegben az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

A SportVerda vendégei voltunk

Miért minket érdemes választania az autóüveg ép állapotba hozására?
1. A leglényegesebb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyfelől csak minőségi szélvédő üveget szerelünk be jól ismert gyártók ragasztói közül, másrészt ne hagyatkozzon szép számmal hirdető nem hozzáértő szerelőkre, akik jócskán áron aluli munkát ígérve sok embert becsapnak.
Mi kizárólag kitűnő termékekkel dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert régóta űzzük ezt a mesterséget.
Szélvédőjavítás Feketeerdő
2. Akár vasárnap is vállalunk hibaelhárítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Feketeerdő
3. Velünk pénzt is spórolhat, mert a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a kár.
Többnyire kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és melyik szakembert válasszam becsületes, villámgyors és kedvező árú megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása a sérülés helyszínén.

Olcsó szélvédő javítás Feketeerdő

SZÉLVÉDŐ CSERE VALAMINT AUTÓÜVEG JAVÍTÁS EGÉSZ Feketeerdő RÉGIÓJÁBAN!

Gyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károk, repedések kiküszöbölése garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön garázsában vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!
Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Szerencsés esetben, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert említésre sem méltó a sérülés mértéke.

Ha látható repedés vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor ne habozzon inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonság mindennél fontosabb, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne közlekedjen!
Időnként előfordul, hogy az autó szélvédője a kő felpattanása hatására azonnal károsodik, jól kivehető kár keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet eltüntetni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy miután meghatároztuk a bajt, akkor azonnal meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő megmentésére!
Ha ránk hallgat, ha autójáról van szó, tanácsos jól felszerelt szerelőt hívnia az autóüveg javítás Feketeerdő területén és vonzáskörzetében (06 30 602 6000) történő kivitelezéséhez!

Szélvédőcsere Feketeerdő

Akár azonnali autó ablak javítás kárrendezéssel Feketeerdő  övezetében akár munkaszüneti napon, rengeteg tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
A legjobb, ha az autó károsodásának szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Feketeerdő

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen kis problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
  1. A károsodott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
  2. A régi autóüveg kiszerelése után következhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megelőzve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Feketeerdő

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő menüpontban található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, nagyobb autók, illetve kamion között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • A részünkről beszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
  • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
  • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is végrehajtjuk.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Feketeerdő
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Feketeerdő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
  • Lámpabúra polírozás Feketeerdő: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Feketeerdő
  • Szélvédő polírozás Feketeerdő: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Feketeerdő
  • Szélvédő gravírozás Feketeerdő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Feketeerdő
  • Nano szélvédőbevonat Feketeerdő: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Feketeerdő
Ha a szélvédőjavítás Feketeerdő környékén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
akciós kőfelverődés javítás Feketeerdő
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Feketeerdő területén akár szombaton, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasmosonmagyarovar.blog.hu/api/trackback/id/tr5612052029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása