Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédőjavítás Krisztinamajor

2016. december 16. - Csongrádi László

Szélvédőjavítás Krisztinamajor

Garanciával történő, kedvezményes szélvédő javítás Krisztinamajor területén és övezetében (06/70 602-6000), azonnal.

Szélvédőüveg javítása Krisztinamajor – hasznos tudnivalók

Minden esetben ragassza le a károsodást, hogy ne koszolódjon tovább! Melegben a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő üveg javítása is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

A SportVerda vendégei voltunk

Miért minket válasszon a szélvédő helyreállítására?
1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is kizárólag bizonyított minőségű autóüveget szerelünk be jól ismert gyártók termékei közül, másfelől ne hagyatkozzon a hangoskodó ál-szakemberekre, akik jócskán áron aluli javítást ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csakis minőségi szerszámokkal dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Krisztinamajor
2. Ünnepnap is végzünk javítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Krisztinamajor
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a kár.
Gyakorta elkerülhetetlennek látszik, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és melyik szakembert válasszam lelkiismeretes, villámgyors és áron aluli megoldásért? Személygépjármű, autóbusz, kamion autóüveg javítása akár a helyszínen is.

Olcsó szélvédő javítás Krisztinamajor

SZÉLVÉDŐ CSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Krisztinamajor RÉGIÓJÁBAN!

Gyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károsodások, hézagok orvoslása garanciával, telephelyünkön, otthonában vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiszállással!
Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szerelőt hívni, mert minimális a kár nagysága.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor érdemes inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés mindennél fontosabb, és a sérült autóüveggel inkább nem érdemes kockáztatni!
Sokszor megtörténik, hogy az autó ablaka a kő felpattanása hatására mindjárt károsodik, szemmel látható sérülés keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet elhárítani.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb feladat, hogy miután észleltük a problémát, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg megmentésére!
Ne feledje, ha autójáról van szó, tanácsos leinformált szakembert megbíznia a szélvédő javítás Krisztinamajor területén és régiójában (06/30 602-6000) való lebonyolításához!

Szélvédő csere Krisztinamajor

Néhány órán belül elvégzett szélvédő csere Krisztinamajor  régiójában akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehézkesen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Krisztinamajor

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.
  1. A sérült autóüveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
  2. A régi üveg kivétele után jöhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
  3. Ekkor a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így megakadályozva az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet közlekedni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Krisztinamajor

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, kisteherautók, illetve kamion között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • A részünkről beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
  • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a megfelelő állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Krisztinamajor
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Krisztinamajor – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:
  • Lámpabúra polírozás Krisztinamajor: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Krisztinamajor
  • Szélvédő polírozás Krisztinamajor: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Krisztinamajor
  • Szélvédő gravírozás Krisztinamajor: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Krisztinamajor
  • Nano szélvédőbevonat Krisztinamajor: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Krisztinamajor
Ha az autóüveg javítás Krisztinamajor régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
szélvédő javítás kiszállással Krisztinamajor
Ne feledje, autó szélvédőcsere Krisztinamajor területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasmosonmagyarovar.blog.hu/api/trackback/id/tr2212052007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása