Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Magyarkimle

2016. december 16. - Csongrádi László

Szélvédő javítás Magyarkimle

Garanciális, megfizethető szélvédő javítása Magyarkimle területén és övezetében (36 70 602-6000), perceken belüli indulással.

Autóüveg javítás Magyarkimle – megszívlelendő tippek

Mindig ragassza le a károsodást, hogy ne szennyeződjön! Nyáron a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Tekintse meg szereplésünket a SportVerda című műsorban

Miért minket válasszon a szélvédő javítására?
1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyrészt csak jó minőségű autóüveget építünk be minőségi gyártók ragasztói közül, másfelől ne hagyatkozzon szép számmal hirdető hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jócskán áron aluli munkát ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csak minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha minket bíz meg a hiba elhárításával, nem kell idegeskednie, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, mivel régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Magyarkimle
2. Hétvégén is végzünk szerelést, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Magyarkimle
3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mivel a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a sérülés.
Többnyire kiküszöbölhetetlennek tűnik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyit kell fizetni érte, és kit bízhatok meg vele becsületes, villámgyors és áron aluli megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Magyarkimle

SZÉLVÉDŐCSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS EGÉSZ Magyarkimle KÖRNYÉKÉN!

Gyors és szakértő szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott sérülések, hézagok megszüntetése garanciával, telephelyünkön, az Ön garázsában vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!
Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan kárt idéz elő, amelyet azonnal el kell látni. Szerencsés esetben, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert minimális a kár kiterjedése.

Ha látható hézag vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor ne habozzon inkább mesterembert hívni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a problémás szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Gyakori eset, hogy az autó ablaka a kőfelverődés hatására egyből megreped, jól kivehető probléma keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután megállapítottuk a jelenséget, akkor időben meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg ép állapotba hozására!
Jusson eszébe, ha autójáról van szó, érdemes megbízhatóan dolgozó szakembert megbíznia a szélvédő javítás Magyarkimle területén és régiójában (06/70 602-6000) történő kivitelezéséhez!

Szélvédőcsere Magyarkimle

Néhány órán belül elvégzett autó ablak javítás kárrendezéssel Magyarkimle  vonzáskörzetében akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor igen nehezen dönthető el az, hogy lehet-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Magyarkimle

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kavicsfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.
  1. A megrongálódott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható helyeken kialakult karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
  2. A régi üveg kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen sikerült kiemelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
  3. Ekkor a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel kiküszöbölve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Magyarkimle

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, teherautók, illetve autóbusz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
  • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
  • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Magyarkimle
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Magyarkimle – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:
  • Lámpabúra polírozás Magyarkimle: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Magyarkimle
  • Szélvédő polírozás Magyarkimle: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Magyarkimle
  • Szélvédő gravírozás Magyarkimle: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Magyarkimle
  • Nano szélvédőbevonat Magyarkimle: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Magyarkimle
Ha az autóüveg javítás Magyarkimle vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
szélvédő repedés javítás Magyarkimle
Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Magyarkimle területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasmosonmagyarovar.blog.hu/api/trackback/id/tr9612052017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása