Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédőjavítás Levél

2016. december 16. - Csongrádi László

Szélvédőjavítás Levél

Garanciális, pénztárcabarát szélvédőjavítás Levél területén és vonzáskörzetében (06/70 602-6000), akár 1 órán belül.

Szélvédő javítás Levél – gyakorlati tanácsok

Először ragassza le a kár helyét, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyári időszakban a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő hibájának megszüntetése előtt! Színezett szélvédő javítása is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Tordai Istvánnal beszélgettünk

Miért minket válasszon a szélvédőüveg megmentésére?
1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is kizárólag bizonyított minőségű autóüveget építünk be minőségi gyártók termékei közül, másrészt ne hagyatkozzon a hangoskodó kontárokra, akik olcsó szerelést ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi kizárólag jó minőségű anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha minket bíz meg a hiba elhárításával, nyugodt lehet, nem kevés referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mivel régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Levél
2. Akár szombaton is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Levél
3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mivel a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a probléma.
A legtöbb esetben elkerülhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyit kell fizetni érte, és melyik szakembert válasszam tisztességes, villámgyors és olcsó megoldásért? Személygépjármű, autóbusz, kamion, teherautó szélvédő javítása helyszíni kiszállással.

Olcsó szélvédő javítás Levél

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Levél VONZÁSKÖRZETÉBEN!

Gyors és profi szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károk, hézagok megszüntetése garanciával, telephelyünkön, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!
Nem ritka eset, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan kárt okoz, amelyet orvosolni kell. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakembert hívni, mert nagyon kicsi a kár nagysága.

Ha látható repedés vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor tanácsos inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a sérült szélvédővel inkább ne utazzon tovább!
Nem ritka, hogy az autó ablaka a kő felpattanása hatására egy pillanat alatt megsérül, jól kivehető kár keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb dolog, hogy miután meghatároztuk a jelenséget, akkor időben be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg javítására!
Ne feledje, ha gépjárművéről van szó, tanácsos megbízható szakműhelyt hívnia a szélvédőjavítás Levél területén és régiójában (06 70 602 6000) való elvégzéséhez!

Szélvédő csere Levél

Akár azonnali szélvédő csere hétvégén Levél  vonzáskörzetében akár hétvégén, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Levél

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.
  1. A megrongálódott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
  2. A régi üveg kiszerelése után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
  3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel megelőzve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Levél

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, kisteherautók, illetve autóbusz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

  • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
  • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
  • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a megfelelő állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Levél
Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Levél – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:
  • Lámpabúra polírozás Levél: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Levél
  • Szélvédő polírozás Levél: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Levél
  • Szélvédő gravírozás Levél: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Levél
  • Nanobevonat Levél: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Levél
Ha a szélvédő javítás Levél vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
első szélvédő javítás Levél
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Levél területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasmosonmagyarovar.blog.hu/api/trackback/id/tr312052031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása