Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Fenyőmajor

2016. december 16. - Csongrádi László

Szélvédő javítás Fenyőmajor

Garanciával történő, kedvező árú szélvédő javítás Fenyőmajor területén és környékén (+36 70 602 6000), azonnal.

Szélvédő javítása Fenyőmajor – hasznos információk

Mindig ragassza le a károsodást, hogy ne koszolódjon tovább! Nyáron az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg hibájának megszüntetése előtt! Színezett szélvédő hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

A SportVerda műsorában szerepeltünk

Miért minket válasszon a szélvédőüveg megmentésére?
1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől csak bizonyított minőségű szélvédő üveget szerelünk be jól ismert gyártók termékei közül, másrészt ne bízza magát a hangoskodó kontárokra, akik jutányos munkát ígérve számos laikust megvezetnek.
Mi csakis jó minőségű szerszámokkal dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodt lehet, sok referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mert régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Fenyőmajor
2. Akár vasárnap is vállalunk szélvédőjavítást, és akár a helyszínre is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Fenyőmajor
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a kár.
A legtöbb esetben szükségszerűnek tűnik az ember számára, de mikor van rá szükség, mik a költségei, és kihez fordulhatok becsületes, gyors és potom pénzbe kerülő megoldásért? Személygépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Fenyőmajor

SZÉLVÉDŐCSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Fenyőmajor ÖVEZETÉBEN!

Villámgyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károk, hézagok orvoslása garanciával, műhelyünkben, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár kiszállási díj nélkül!
Nem ritka eset, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan kárt okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szerelőt hívni, mert említésre sem méltó a sérülés nagysága.

Ha látható repedés vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor javasoljuk inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a kárt szenvedett autóüveggel inkább ne közlekedjen!
Sokszor megtörténik, hogy az autó szélvédője a kő hatására egy pillanat alatt megreped, jól kivehető kár keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet elhárítani.

A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután észleltük a jelenséget, akkor azonnal meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg megmentésére!
Jusson eszébe, ha autójáról van szó, tanácsos szakavatott szerelőt választania a szélvédő javítás Fenyőmajor területén és övezetében (06 70 602 6000) történő végrehajtásához!

Szélvédőcsere Fenyőmajor

Néhány órán belül elvégzett oldalablak üveg javítás Fenyőmajor  környékén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Fenyőmajor

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kőfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.
  1. A sérült autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
  2. A régi üveg eltávolítása után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezáltal megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet menni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Fenyőmajor

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, teherautók, illetve autóbusz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

  • A részünkről beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
  • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
  • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a tökéletes állapotban lévő kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Fenyőmajor
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Fenyőmajor – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
  • Lámpabúra polírozás Fenyőmajor: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Fenyőmajor
  • Szélvédő polírozás Fenyőmajor: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Fenyőmajor
  • Szélvédő gravírozás Fenyőmajor: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Fenyőmajor
  • Nano szélvédőbevonat Fenyőmajor: különleges, vízlepergető hatású technológia, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Fenyőmajor
Ha a szélvédőjavítás Fenyőmajor vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
sérült szélvédőüveg csere Fenyőmajor
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Fenyőmajor területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasmosonmagyarovar.blog.hu/api/trackback/id/tr9912052013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása