Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Autóüveg javítás Mosonudvar

2016. december 16. - Csongrádi László

Autóüveg javítás Mosonudvar

Garanciális, olcsó autóüveg javítás Mosonudvar területén és régiójában (06/70 602-6000), azonnal.

Szélvédőüveg javítása Mosonudvar – praktikus tippek

Mindig ragassza le a károsodást, hogy ne szennyeződjön! Melegben az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget az autóüveg javítása előtt! Színezett szélvédő szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

A SportVerda vendégei voltunk

Miért minket érdemes választania az autóüveg megmentésére?
1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is csak jó minőségű autóüveget helyezünk be elismert gyártók termékei közül, másrészt ne bízza magát a piacon jelen lévő ál-szakemberekre, akik olcsó munkát ígérve sok embert becsapnak.
Mi csak minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha minket hív, nyugodt lehet, sok referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mivel régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Mosonudvar
2. Hétvégén is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk szélvédőt javítani!
Gyors szélvédő javítás Mosonudvar
3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem orvosolható a gond.
Gyakorta kiküszöbölhetetlennek tűnik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és kit bízhatok meg vele megbízható, villámgyors és filléres megoldásért? Személygépkocsi, autóbusz, kamion, teherautó autóüveg javítása a sérülés helyszínén.

Olcsó szélvédő javítás Mosonudvar

SZÉLVÉDŐ CSERE VALAMINT AUTÓÜVEG JAVÍTÁS EGÉSZ Mosonudvar ÖVEZETÉBEN!

Villámgyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károsodások, hézagok orvoslása garanciával, telephelyünkön, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár ingyenes kiszállással!
Nem ritka eset, hogy menet közben a szélvédőre felpattanó kő olyan problémát idéz elő, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencsénk van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert szóra sem érdemes a probléma nagysága.

Ha látható hézag vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor ne habozzon inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés mindennél fontosabb, és a sérült szélvédővel inkább ne közlekedjen!
Gyakori eset, hogy az autó ablaka a kő hatására egyből megsérül, szemmel látható kár keletkezik, amit csak javítással vagy szélvédő cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután észrevettük a problémát, akkor időben be kell avatkozni, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására!
Jusson eszébe, ha autójáról van szó, érdemes megbízható szakműhelyt választania a szélvédőjavítás Mosonudvar területén és övezetében (06 30 602 6000) való kivitelezéséhez!

Szélvédő csere Mosonudvar

Néhány órán belül elvégzett olcsó busz szélvédőcsere Mosonudvar  környékén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor nagyon nehézkesen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
A legjobb, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Mosonudvar

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
  1. A megrongálódott autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható helyeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
  2. A régi üveg eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
  3. Itt a szakember nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Mosonudvar

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, kisteherautók, illetve kamion között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

  • A részünkről beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
  • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is végrehajtjuk.
  • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Mosonudvar
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Mosonudvar – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
  • Lámpabúra polírozás Mosonudvar: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Mosonudvar
  • Szélvédő polírozás Mosonudvar: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Mosonudvar
  • Szélvédő gravírozás Mosonudvar: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Mosonudvar
  • Nano szélvédőbevonat Mosonudvar: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Mosonudvar
Ha a szélvédőrepedés javítás Mosonudvar régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
teherautó szélvédő csere Mosonudvar
Ne feledje, autó szélvédőcsere Mosonudvar területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasmosonmagyarovar.blog.hu/api/trackback/id/tr5612052009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása