Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Hegyeshalom

2016. december 16. - Csongrádi László

Szélvédő javítás Hegyeshalom

Garanciával történő, megfizethető autóüveg javítás Hegyeshalom területén és régiójában (06/70 602-6000), nagyon rövid idő alatt.

Autóüveg javítás Hegyeshalom – megszívlelendő tanácsok

Minden esetben ragassza le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább! Nyáron a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget az autóüveg javítása előtt! Színezett szélvédő javítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

A SportVerda műsorában szerepeltünk

Miért minket válasszon az autóüveg helyreállítására?
1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt kizárólag jó minőségű szélvédő üveget helyezünk be elismert gyártók anyagai közül, másrészt ne hagyatkozzon szép számmal hirdető ál-szakemberekre, akik jutányos munkát ígérve számos laikust megvezetnek.
Mi kizárólag kitűnő anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha minket választ, nyugodt lehet, sok referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Hegyeshalom
2. Hétvégén is vállalunk hibaelhárítást, és akár a helyszínre is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Hegyeshalom
3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédőt csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a sérülés.
Gyakran kiküszöbölhetetlennek látszik, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és kihez tanácsos fordulni megbízható, gyors és kedvező megoldásért? Gépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépkocsi autóüveg javítása helyszíni kiszállással.

Olcsó szélvédő javítás Hegyeshalom

AUTÓÜVEG CSERE ÉS SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS EGÉSZ Hegyeshalom RÉGIÓJÁBAN!

Gyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károsodások, repedések megszüntetése garanciával, műhelyünkben, az Ön garázsában vagy a helyszínen, akár kiszállási díj nélkül!
Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan problémát okoz, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakembert hívni, mert nagyon kicsi a sérülés mértéke.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor ajánlott inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a személyi biztonság elsődleges prioritású, és a sérült szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni!
Nem ritka, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására egy pillanat alatt megreped, jól kivehető sérülés keletkezik, amit csak korrekcióval vagy autóüveg cserével lehet eltüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik alapvető feladat, hogy miután meghatároztuk a gondot, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg ép állapotba hozására!
Jusson eszébe, ha kocsijáról van szó, érdemes jól képesített szerelőt választania a szélvédőüveg javítás Hegyeshalom területén és régiójában (06/70 602-6000) történő végrehajtásához!

Szélvédőcsere Hegyeshalom

Néhány órán belül elvégzett hátsó szélvédőcsere Hegyeshalom  vonzáskörzetében akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
A legjobb, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Hegyeshalom

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.
  1. A károsodott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
  2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen lehetett kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Itt a szakember nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezáltal megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Hegyeshalom

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, teherautók, illetve busz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

  • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
  • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
  • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is elvégezzük.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Hegyeshalom
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Hegyeshalom – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:
  • Lámpabúra polírozás Hegyeshalom: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Hegyeshalom
  • Szélvédő polírozás Hegyeshalom: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Hegyeshalom
  • Szélvédő gravírozás Hegyeshalom: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Hegyeshalom
  • Nanobevonat Hegyeshalom: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Hegyeshalom
Ha a szélvédőrepedés javítás Hegyeshalom vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
teherautó szélvédő csere Hegyeshalom
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Hegyeshalom területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasmosonmagyarovar.blog.hu/api/trackback/id/tr5512052035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása