Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

2016. december 16. - Csongrádi László

Szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

Garanciális, filléres autóüveg javítás Mosonmagyaróvár területén és vonzáskörzetében (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédőüveg javítása Mosonmagyaróvár – hasznos információk

Először ragassza le a károsodást, hogy ne szennyeződjön! Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg szerelése előtt! Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Médiaszereplésünk a televízióban

Miért minket érdemes választania az autóüveg helyreállítására?
1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is csak jól bevált szélvédőt szerelünk be jól ismert gyártók ragasztói közül, másrészt ne hagyatkozzon a hangoskodó nem hozzáértő szerelőkre, akik jócskán áron aluli szerelést ígérve számos laikust megvezetnek.
Mi csak jó minőségű szerszámokkal dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodt lehet, sok referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, hiszen régóta foglalkozunk ezzel.
Szélvédőjavítás Mosonmagyaróvár
2. Hétvégén is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Mosonmagyaróvár
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a probléma.
Gyakran kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor van rá szükség, mennyit kell fizetni érte, és kihez tanácsos fordulni korrekt, gyors és áron aluli megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Mosonmagyaróvár

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE ÉS SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS EGÉSZ Mosonmagyaróvár VONZÁSKÖRZETÉBEN!

Villámgyors és profi szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károk, hézagok kiküszöbölése garanciával, telephelyünkön, otthonában vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!
Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt okoz, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencsénk van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert minimális a sérülés mértéke.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor ne habozzon inkább mesterembert hívni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne utazzon tovább!
Sokszor megtörténik, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására azonnal megsérül, látható kár keletkezik az üvegen, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután megállapítottuk a bajt, akkor azonnal meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg megmentésére!
Ne feledje, ha gépjárművéről van szó, érdemes megbízhatóan dolgozó szakműhelyt megbíznia a szélvédőüveg javítás Mosonmagyaróvár területén és környékén (06/30 602-6000) történő elvégzéséhez!

Szélvédő csere Mosonmagyaróvár

Akár azonnali szélvédő gravírozás Mosonmagyaróvár  övezetében akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű szélvédő kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehezen állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Mosonmagyaróvár

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.
  1. A megrongálódott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult üvegkarcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
  2. A régi autóüveg kivétele után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
  3. Ekkor a szakember nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így kiküszöbölve a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet közlekedni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Mosonmagyaróvár

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, teherautók, illetve kamion között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
  • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
  • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is elvégezzük.
  • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Mosonmagyaróvár
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Mosonmagyaróvár – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:
  • Lámpabúra polírozás Mosonmagyaróvár: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Mosonmagyaróvár
  • Szélvédő polírozás Mosonmagyaróvár: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Mosonmagyaróvár
  • Szélvédő gravírozás Mosonmagyaróvár: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Mosonmagyaróvár
  • Nano szélvédőbevonat Mosonmagyaróvár: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Mosonmagyaróvár
Ha a kőfelverődés javítás Mosonmagyaróvár övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
szélvédőjavítás CASCO-ra
Ne feledje, autóüveg csere Mosonmagyaróvár területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasmosonmagyarovar.blog.hu/api/trackback/id/tr7112051979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása